Megrendelés

Szolgáltatások: Stand up comedy, műsorvezetés Mail\ID: lsiraly@yahoo.com Magyarországon: rendezveny@dumaszinhaz.hu vagy a 06-20-312-2979 tel. számon.

Fellépések

-Szeptember 20 Amatőr színjátszó találkozó (Csíkvacsárcsi) -Szeptember 22 Godot dumaszínház Budapest. -Szeptember 25 Gyergyószentmiklós (Ifinapok) -Október 7 Comedy cenrtal forgatás -Október 29 New Orleans dumaszinház Budapest. -Október 30 Erdély arca (Kézdivásárhely)

Friss topikok

2009.05.24. 11:21 zsoklevente

21 vagyok Wazzeg

Sikerült betöltenem a 21. életévemet, nem volt könnyű de megcsináltam. 21 lettem de még 18-nak sem érzem magam, ugyanis pár nappal ezelőtt egy étterem teraszán voltunk 3 szaktársammal (akik megjegyzem pár hónappal kissebek mint én) és sört rendeltünk, erre a pincér megkérdi tőlem hogy: „vagy tizennyolc  éves?”. Mondtam neki, hogy vagy 18 vagy 21 lehet választani. Attól félek, hogy ez 10 év múlva változni fog. Például bemegyek egy rendezvényre és azt fogja mondani a jegyszedő, hogy: „nyugdíjasoknak a belépő fél áron” . Már kezdem tanulgatni erre a kérdésre a választ: kűc án áj? Én erre kétszer megmutatom a kezemet kinyújtott ujjakkal majd utána egy hüvelyk ujjat. Esetleg leírom ezt úgy, hogy a matek-infósok is megértsék: Ha 10 mutatóujj=2 kézzel ahol a kezet elnevezzük K-nak valamint a hüvelyk ujjat elnevezzük Y (mert ezzel az ujjal mutatjuk azt hogy YES – ilyen egyszerű), akkor így néz ki a képletünk: 4x K + Y = 21.

íme egy szám amivel meglepem magam, hallgassátok végig mert k*rva jó:

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://zsoklevente.blog.hu/api/trackback/id/tr721140402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása