Megrendelés

Szolgáltatások: Stand up comedy, műsorvezetés Mail\ID: lsiraly@yahoo.com Magyarországon: rendezveny@dumaszinhaz.hu vagy a 06-20-312-2979 tel. számon.

Fellépések

-Szeptember 20 Amatőr színjátszó találkozó (Csíkvacsárcsi) -Szeptember 22 Godot dumaszínház Budapest. -Szeptember 25 Gyergyószentmiklós (Ifinapok) -Október 7 Comedy cenrtal forgatás -Október 29 New Orleans dumaszinház Budapest. -Október 30 Erdély arca (Kézdivásárhely)

Friss topikok

2009.12.03. 15:37 zsoklevente

Kritika vagy rosszindulat?

Általában ha kritikát kapok, akár pozitív akár negatívat, építő jellegű kritikaként fogadok el és olyan emberektől, akik személyesen, vagy nevüket vállalva tisztelnek meg észrevételeikkel, tanácsaikkal, ezekből próbálok tanulni és fejlődni. Olyanoktól, viszont nem akiket nem ismerek, vagy az előbbieket még csak fel sem vállalják, ezért nem tudom eldönteni, hogy érdemes megfogadni tanácsaikat vagy sem.  De vannak olyan kritikák, amelyek kritikán aluliak, ha lehet így fogalmazni, amit itt olvashattok a hozzászólások között. Az a meglepő, hogy már előadás előtt eldöntik azt, hogy milyen humorestet tartok, ez vagy profizmus vagy csak rosszindulat. Itt ez a téma számomra lezárva. Utólag, de annál nagyobb szeretettel megköszönném a székelyhon.ro -nak a reklámot, külön köszönet Szász Cs. Emese újságírónőnek a cikkért, Isten tartsa meg jó szokását.

Pacsi, puszi, happy :)

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://zsoklevente.blog.hu/api/trackback/id/tr781571398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása