Megrendelés

Szolgáltatások: Stand up comedy, műsorvezetés Mail\ID: lsiraly@yahoo.com Magyarországon: rendezveny@dumaszinhaz.hu vagy a 06-20-312-2979 tel. számon.

Fellépések

-Szeptember 20 Amatőr színjátszó találkozó (Csíkvacsárcsi) -Szeptember 22 Godot dumaszínház Budapest. -Szeptember 25 Gyergyószentmiklós (Ifinapok) -Október 7 Comedy cenrtal forgatás -Október 29 New Orleans dumaszinház Budapest. -Október 30 Erdély arca (Kézdivásárhely)

Friss topikok

2009.12.23. 13:23 zsoklevente

Dumaszínház webshop

Kezdve a "Be vagyok baszcsizva" bögrétől, autósmatrica, dumaszínházas póló és még női tanga is kapható (férfi bugyi nem) a Dumaszinház webshopjában.

Szerintem nagyon jó kis bögre, természetesen nem egy sziámi iker csuporról van szó, csak a teljes díszítés kedvéért van így illusztrálva az egész.

Mivel, az autósmatricát autókra szokták tenni (most meglepődtél mi?), ezért nem lehetett azt íni rá, hogy "Be vagyok baszcsizva". Ha esetleg valaki hátulról beléd fut, nem is kell kiszállj az autóból, mert a legközelebbi dumaszínháznál egy Kiss Ádám és egy Hadházi stand up comedy között megbeszélhetitek kártérítési dolgokat, a végén majd mindketten nevettek az egészen. Épp ezért sokkal jobb mint egy "Dudálj csak, addig tárat cserélek" feliratú autósmatrica. 

Itt csak két dolgot jegyeznék meg, nem tudom pontosan, de azt hiszem a tangához nem járnak sem a karkötők sem, a testékszer a tetkóba nem vagyok biztos. Ha lenne dumaszínházas férfi bugyi is, akkor szerintem azt írhatnák rá, hogy "Stand Up!!! Come di-di!".

 

Mindezek megrendelhetők itt.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://zsoklevente.blog.hu/api/trackback/id/tr741617860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása