Megrendelés

Szolgáltatások: Stand up comedy, műsorvezetés Mail\ID: lsiraly@yahoo.com Magyarországon: rendezveny@dumaszinhaz.hu vagy a 06-20-312-2979 tel. számon.

Fellépések

-Szeptember 20 Amatőr színjátszó találkozó (Csíkvacsárcsi) -Szeptember 22 Godot dumaszínház Budapest. -Szeptember 25 Gyergyószentmiklós (Ifinapok) -Október 7 Comedy cenrtal forgatás -Október 29 New Orleans dumaszinház Budapest. -Október 30 Erdély arca (Kézdivásárhely)

Friss topikok

2008.05.26. 16:50 zsoklevente

A legújabb szappanoperám!!!

SOK(K) SIKERT HOZZÁ!!! :D

Ha Dobra nem áll rá az abortuszra, akkor ő maga, Lucena lép közbe. Abrienda tombol a dühtől. Ted - Dobra szerelmének kivívása érdekében - még a saját kamasz lányáról is lemondana. Donika a szemébe vágja az igaztalan vádat, miszerint Dobra 13 évesen elcsábította férjét. Angela megtudja a titkot, s idegösszeroppanást kap a hír hallatán.

Ted Lucena és egy francia festő románcából született. Cisco úgy érzi, mindenki elárulta őt, csak Abrienda tart ki mellette. Constancio csellel Gabriel ellen fordítja a tüntetőket. Lucena nyomozni kezd apja ügyében. Adás közben egy fegyverrel szegeződik Gabriel fejének.

Zilar és Lucena Barilochéban kideríti, hogy mire készül Constancio. Elkano tisztában van vele, hogy Angela soha nem fogadja el anyjaként. Arrieta visszavonja a válási beadványt. Dobra megtudja, hogy a lány szerint nem örökölt semmit, mert az apja nem írta alá a hozzájárulási nyilatkozatot a házassága előtt. Cisco gyanúsnak tartja, hogy Dobra már nem sántít, és ezt Lucena tudomására hozza.

Zilar próbálja megállítani, de nem sok sikerrel. Muno megkéri Irene kezét. Sokkal közelebb, mint azt bárki gondolná. Ted Argine rendelkezésére bocsájtja egyik szobáját. Lucena leissza magát bánatában.

Derwin informálja a nyomozót a tervekről. Végül a rendőrség talál rá, amint kábultan hever egy motel előtt. Arrieta azonban leleplezi őt Dobra előtt. Txema lányát megdugta Constancio, de az ő szerelme Gabriel. Argine csúnyán elutasítja szerelmét.

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://zsoklevente.blog.hu/api/trackback/id/tr15488855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asdf 2008.05.29. 09:20:37

Ne tulozd el, nem valami inspiralt, szoval szar.

zsoklevente 2008.05.29. 10:37:41

Koszi asdf szarnak is akartam irni mint amilyen minden szappanopera. A kovetkezo nem szar hanem inkabb csopogos lesz. Udv Zsok :)

Kazi 2008.06.02. 15:55:04

Hát ha majd egyszer könyvet írsz, akkor hagyd ki ezt a részt...

zsoklevente 2008.06.03. 23:06:04

Koszi Kazi hogy megtiszteltel hozzaszollasoddal!!!!
süti beállítások módosítása