Megrendelés

Szolgáltatások: Stand up comedy, műsorvezetés Mail\ID: lsiraly@yahoo.com Magyarországon: rendezveny@dumaszinhaz.hu vagy a 06-20-312-2979 tel. számon.

Fellépések

-Szeptember 20 Amatőr színjátszó találkozó (Csíkvacsárcsi) -Szeptember 22 Godot dumaszínház Budapest. -Szeptember 25 Gyergyószentmiklós (Ifinapok) -Október 7 Comedy cenrtal forgatás -Október 29 New Orleans dumaszinház Budapest. -Október 30 Erdély arca (Kézdivásárhely)

Friss topikok

2010.06.16. 20:19 zsoklevente

Ami még látható/hallható - Zsók Levente videók

Szólj hozzá!


2010.06.01. 12:08 zsoklevente

Újabb stand up az eXtasy-BAN

Asztalfoglalás:0745-628202 vagy a 0740-536118. Csíkszeredában a sétáló utcában (Petőfi utca a pontosítás kedvéért, a régi femina mellett)

2 komment


2010.04.12. 21:10 zsoklevente

Comedy Central Bemutatja 3. évad

7 komment


2010.03.31. 13:13 zsoklevente

Forgatás kettő pont nulla

Újra volt Comedy Central Bemutatja forgatás, ezúttal már a harmadik évadot rögzítették. Ez volt számomra a második tv felvétel és igen ugyanúgy fostam, mint az előzőn. Eddig soha nem volt lámpalázam fellépések előtt, de ezeken a felvételeken mindig ki hozta valami belőlem ezt az érzést. Talán a sok reflektor.

A smink alatt fura dolgot műveltek a hajammal (legalábbis számomra volt az) de szerencsére levehettem a felvétel előtt.

Az öltözőkben mindig jó a hangulat, viszonylag keveset beszéltünk arról, hogy ki mennyire stresszel, inkább a nyakkendőkről folyik a téma. A képen Mogács Dániel, Janklovics Péter (a sziget arca), Kutya (Gulyás Attila), Béfé, a sminkben pedig Sándor György.

Ugyanez a kép csak egy picit felcuccolva:  Huszonöt percet nyomtam a megengedett 15-20 helyett, és nem is volt annyira kerek az egész de bízom a vágóban és munkatársaiban, innen üzenem nekik jó munkát. Április negyedikén lesz az első rész bemutatása a Comedy Centralon, én még nem tudom melyik részben leszek benne de addig is jó tévézést nektek.

Pacsiiiiii :)

 

2 komment


2010.03.06. 12:37 zsoklevente

Rég nem írtam…

… de most írok. Ilyen témákról fogok\akarok írni: Budapest, több mint egy hetet voltam kint, mikor hazaértem a húgom így fogadott: „9 nap basszus”. Mondtam, hogy te is nagyon hiányoztál. A másik téma a drága romániai vonatok. Tavaly vagyis a 2009-es évben világrekordot döntött Románia a vonatkésésekkel, ugyanis több mint négy és fél évet késtek a vonatok összesen az országban. Na de végül egy olyan téma, ami talán nem is meglepő nálam. Megkergettek Marosvásárhelyen a cigányok (igen kiírtam azt a bizonyos szót: „megkergettek”). Nagyjából ezekről fogok írogatni, addig is boldog pimpószentelőt.

Pacsíííííííí

1 komment


2010.02.14. 12:37 zsoklevente

7. Erdélyi Humorfeszt

Infó: Katt IDE

Szólj hozzá!


2010.02.12. 18:08 zsoklevente

Már a Dunán is...

Egy Székelyudvarhelyi fellépés alkalmával keresett meg a Duna Tv munkatársa, hogy készíthetne-e egy interjút, vagyis ahogy fogalmaztak egy portrét rólam. Válaszoltam én is nekik: „shááá”, így született meg ez a video: KATT IDE

Köszönet a riportért: Bánk Katának (Riporter, szerkesztő), Demeter Leventének (Operatőr) valamint a Duna Tv-nek (Televízió).

Púúúúúúúúszi :)

 

Szólj hozzá!


2010.02.05. 11:29 zsoklevente

Háromszéki Humorshow

A Háromszéki Ifjúsági Tanács és a SepsiRádió első alkalommal szervezi meg a Háromszéki Humorshowt március 12-én 20:00 órától a Cinema Club-ban. Az est sztárvendégei Erdély legnagyobb nevettetőgépei: Szomszédnéni Produkciós Iroda, Felméri Péter, Zsók Levente valamint a 2009-es év 6. Erdélyi Humorfesztivál győztese: Ősz Ferenc. 

 

Ha vicces vagy és jó az előadókészséged, akkor jelentkezz a Humorshow versenyére február 20-ig. A jelentkezőket díjazzuk, fellépési lehetőséggel, sőt akár ringbe szállhatnak a 2010-es év 7 legjobb amatőr humorista versenyében a 7. Erdélyi Humorfesztiválon is.

 

Mivel versenyezhetsz?
Stand-up comedy, paródia, hülye dal, jelenet - mindegy csak vicces legyen.

Időtartam:

Lehetőleg ne haladja meg az 5 percet.

Copyright:
Csak saját művel lehet fellépni, szóval, ha a dumád már Hofi is megírta, akkor ugyanazt nem tudjuk elfogadni.

Jelentkezni vagy érdeklődni:a 0745454781, jelentkezok@yahoo.com –os email címen lehet vagy személyesen a SepsiRádió-nál.

Forrás: Hárit sajtóiroda

Szólj hozzá!


2010.01.30. 18:45 zsoklevente

Elveszett

Már meg van annak két órája is, hogy elveszett a macskánk vagy, ahogy a húgom nevezi ezt az állatot: cicánk (gondolom, vannak még így húgok) úgy, hogy ebben a megszólításban fogom őt megnevezni. Szóval a cica a Veronka névre hallgat, de ha így hívod magadhoz, hogy: „psz- psz- psz- psz- psz- psz- psz- psz” máris 50 százalékos esélyed van, hogy hozzád megy vagy szalad. Az előbbi, vagyis a Veronka megszólításnál csak 20 százalék. Van egy olyan tulajdonsága is a kicsi ártatlan cicának, hogy ha rálépsz a farkára, akkor nyávog (amúgy nőstény tehát hamar meg lehet kapni, hogy melyikre is kell lépni). Kb. 13 cm magas, de ha feláll szurikáta pózba, akkor talán még háromszor ilyen magas is lehet. Nagyon aggódunk a hollétéért, mondjuk inkább a húgom mint én de azért hazavárjuk drága kis Veronkánkat. Van is egy kép róla, igaz már régebb készült, most kétszer akkora mint a képen tehát ha kétszeres zoomot adtok a képre akkor megkapjátok a valódi méreteit.

A képen Veronka (Cica szarik)  

 

3 komment


2010.01.20. 16:19 zsoklevente

Buszozás

Hihetetlen, hogy menyi poénos történetet lehet összeszedni egy buszállomáson. Tegnap utaztam haza Csíkszeredából Dánfalvára a Csíkszereda-Balánbánya buszjáraton (hadd legyünk pontosak) és már jól kezdődött az egész. Megkérdeztem az információs irodánál a keresztrejtvényező bácsikát, hogy mikor van legközelebb busz a Csíkdánfalvára? Azt mondta 10-kor csak kár hogy én ezt 11-kor kérdeztem meg. Majd egy ott lézengő ember, mondta hogy nyugodjak meg, mert van 12-kor is. Kimentem a váróteremből és meg is láttam egy buszt aminek a menetrend tábláján Csíkszereda-Balánbánya felírat díszelgett. A buszba ott volt a sofőr, de a jármű ajtóját nem nyitotta ki. Mellette idős nénik-bácsik eszmefuttatását hallgattam  a jó túró elkészítéséről na meg arról, hogy hála Istennek sok széna lett a tavaly csak ne lenne ez a „vállcság”. 11:20-kor az egyik nénike megkérdezte a buszsofőrt, hogy „mikó nyiccsa má ki az ajtót?” -mert hát nagyon megfáztak. A sofőr kinyitotta az ajtót és hát nem túl halkan mondhatni, hogy nagyon is hangosan felvilágosította a nénikét arról, hogy ez a busz csak fél háromkor indul egy másik busz fog indulni 12-kor Balánbánya irányába. A nénike megijedt, épp ezért átkozni kezdte a sofőrt, ez egy ilyen helyi hagyomány. Ezeket mondta: „a nagyseggire vesszőt, essen bele a 70-es kaszába” (itt megjegyezném a kezdő parasztoknak, hogy a 70-es szó nem a kasza kiadási évét vagy korát jelzi, hanem a kasza méretét, például a 80-as kasza kisebb mint a 90-es, de viszont egy picivel könnyebb is). Ilyen tradicionális átkokat szórt rá és végül ezzel a kijelentéssel fejezte be kis monológját: „… na ez f@sza”. Ezután a váróterem ablakán keresztül néztem végig egy fiatalember pantomim műsorát kezében egy bibliával és akit két korosabb hölgy hallgatott. Gondoltam, hogy bemegyek és én is meghallgatom, arra a részre értem be amikor a nénikék kérdezték: „… és ha ide belépünk akkor kepét (egyházi adó) kell-e fizetnünk?” Végül is arra a következtetésre jutottam, hogy nem hallgatom meg a műsort inkább megkeresem a buszomat és felülök rá. Megtaláltam, felültem és elindultunk. A buszon ezeket a párbeszédeket hallottam, amikor egy gyerek felsikított, hogy van egy nyílás a buszon amin kilát, mondta a sofőr, hogy az egy ablak, erre a gyerek: „nem lehet az ablak mer a lábam mellet van es kb 8 cm átmérőjű” ekkor mondta a sofőr, hogy ne aggódjon az már a tavaly ott volt. Majd egy másik utas megjegyezte a sofőrnek, hogy benzin szag van, itt meg azt mondta a vezető: „nem hinném mert a busz motorinával (gázolajjal) működik”. Rám csak a víz csepeget, de nem mertem szólni mert úgy is azt mondta volna a sofőr: „igen mert kinn havazik”.

+1 hír január 21-én este a 8 órától a székelyudvarhelyi Portré kávézóban Zsók Levente stand up comedy est. Infó: ITT.

3 komment


2010.01.12. 14:10 zsoklevente

Susogós mackók tüntetése - Comedy Central

3 komment


2010.01.09. 13:04 zsoklevente

Az élet nagy igazságai

Az élet nagy igazságai:
1) Nem tudod elérni az összes fogadat a nyelveddel.
2) Az összes idióta megpróbálja, miután elolvasta az elsőt.
3) Az első igazság hazugság.
4) Vigyorogj most, mert idióta vagy!
5) Olvasod a viccet.
7) Nem vetted eszre hogy a 6-os pont hiányzik.
8) Most nézted meg, ha a 6-os pont hiányzik e, vagy sem.
9) Mosolyogsz már megint.

Forrás: Comedy Central, Vicclap.hu Szerző: Proxy. Köszönet nekik!

U.i.: Én is leszívtam. :)

8 komment


2010.01.06. 20:30 zsoklevente

Nem hiszem el, hogy nem hiszik el

Ez csak egy pár embernek szól, de olvasd el te is. Már jött egy jó pár levél, szám szerint egy azzal a rövid tartalommal, hogy miután láttak a Comedy central bemutatja című műsorban fellépni (szerepelni, hogy nagymamám is értse), nem hiszik el, hogy tényleg székely vagyok (sőt már fórumokban is szerepelt ez az eszmefuttatás). Azt gondolják, hogy csak eljátszom ezt a karaktert és csak PR fogás az egész. Pedig nem, mert tényleg székely vagyok azt a hájcencsóráját neki a…. Ez még jobban meglepett, mint az, amikor egy lány mesélte, a baráti társaságából egy srác „nyomta” a poénjaimat és mondta, hogy ezt Zsók Leventétől hallotta. A lány meg azt hitte, hogy csak egy kitaláció vagyok és a hi5-on vagy az iwiw-en is csak a haverja regisztrálta a nevem, hogy higgyék el tényleg létezem. Majd mikor egy humorest után találkoztunk a lánnyal, így köszönt nekem: „örülök, hogy létezel” és én így fogadtam a köszönését: „hát még én”. A mikulás, na az nem létezik, de ha ovisok olvassák a blogomat akkor nekik üzenem hogy Csipke Rózsika ő igen is valós.  Ezeken a szituációkon jót nevettem. Még ilyeket légyszi.
Bizonyítékok:     

iwiw: katt ide

hi5: katt ide

Csíkdánfalva wikipédia: katt ide (majdnem a lap alján)

Szólj hozzá!


2009.12.28. 23:12 zsoklevente

Naon kúúúl

Ledöbbentem, nem tudom („ne toom”, hogy mindenki értse), szerintem a fenti szavak már a szleng határain kívül esnek. Vagy csak elfelejtettünk helyesen írni, sokan tévednek a helyesírással kapcsolatban, sőt meg én is (meglepően sokszor), vagy csak valaki fel akar készülni az UFO-k fogadására és azért ír ilyen érthetetlen nyelven? Legalább az ékezeteket kitehette volna mert, hogy idézzem a kommentezőt: „…hat azok a szemek” és nem volt hat szeme a kommentált csajnak mert, hogy csaj volt a kommentált képen, tehát csaj írta csajnak, a bunkók kedvéért (ezt magamnak írtam, mert én sem értettem először) akit ezzel a szimpatikus szöveggel illetek meg.

A kommentező arcát kisatíroztam, nem azért, hogy a magyartanárnője ne buktassa meg hanem azért mert nem akartam, hogy lássátok az arcát (tehát csúnya, vagy csak jól áll neki a távolság).  

Házi feladat: Kedves olvasóim, a képen található szövegrészben, húzzátok alá az alanyt, állítmányt és a határozó szavakat. Ja és a jelzőt is.

Másik kedvencem egy hasonló közösségi portálon, amikor személyek, állatok, tárgyak vagy együtesek jelölnek be ismerősnek. Már Felméri Péter kollegám is beszélt arról, hogy őt bejelölte egy nyest. De, hogy egy ruhabolt is tud jelölgetni húsvér online személyeket...

 

3 komment


2009.12.23. 13:23 zsoklevente

Dumaszínház webshop

Kezdve a "Be vagyok baszcsizva" bögrétől, autósmatrica, dumaszínházas póló és még női tanga is kapható (férfi bugyi nem) a Dumaszinház webshopjában.

Szerintem nagyon jó kis bögre, természetesen nem egy sziámi iker csuporról van szó, csak a teljes díszítés kedvéért van így illusztrálva az egész.

Mivel, az autósmatricát autókra szokták tenni (most meglepődtél mi?), ezért nem lehetett azt íni rá, hogy "Be vagyok baszcsizva". Ha esetleg valaki hátulról beléd fut, nem is kell kiszállj az autóból, mert a legközelebbi dumaszínháznál egy Kiss Ádám és egy Hadházi stand up comedy között megbeszélhetitek kártérítési dolgokat, a végén majd mindketten nevettek az egészen. Épp ezért sokkal jobb mint egy "Dudálj csak, addig tárat cserélek" feliratú autósmatrica. 

Itt csak két dolgot jegyeznék meg, nem tudom pontosan, de azt hiszem a tangához nem járnak sem a karkötők sem, a testékszer a tetkóba nem vagyok biztos. Ha lenne dumaszínházas férfi bugyi is, akkor szerintem azt írhatnák rá, hogy "Stand Up!!! Come di-di!".

 

Mindezek megrendelhetők itt.

1 komment


2009.12.16. 14:03 zsoklevente

Nyelvtörő

Nem tudom, van olyan szakma hogy nyelvtörő író vagy szerkesztő? Talán logopédusok írják ezeket a nehezen kimondható vagy kimondhatatlan versikéket. Arra gondoltam, hogy én is írok egyet, remélem nincs nyelvtörő kritikus, mert ennek nem nagyon örülne.

Tehát az életem első nyelvtörője:

Piros pipacsok közt,

Apacsok pacsizzák

Pamela p*cs*ját

A „versikébe/nyelvtörőben” van egy szeméremsértő szó is, akár helyettesíthettem volna a csöcseit szóval vagy, hogy kevésbé legyen obszcén a szó a „cs” betű helyett „n” betűt is írhattam volna, de akkor nem lett volna igazi nyelvtörő. Hiszen a szöveg megköveteli a „p” és a „cs” gyakori használatát. Kellemes nyelvtörősdit.

2 komment


2009.12.08. 17:41 zsoklevente

Kell-e búcsúfia?

 

Ma búcsú volt Csíkdánfalván és mint minden hasonló búcsús ünnepen, három fő esemény van. Kezdeném fontossági sorrendbe, vagy legalább is ahogyan ma ezeket az eseményeket átéltem.
A szentmisén, az orgona mellett ültünk egy barátommal, a kántor fogadta a szomszéd falusi kollegáit, és bemutatta nekik az orgonát. Kicsit úgy láttam az egészet, mint amikor egy klubban a rezidens dj fogadja a sztár dj-t és a keverőpultjával valamint a lejátszóival dicsekedik, szkreccselés nem volt. Hallottam valahol egyszer egy olyan mondást, hogy „olyan gyenge mise volt, alig áldoztak.” Na, ez egyáltalán nem volt jellemző a mai Istentiszteletre, mert olyan jó mise volt, hogy a barátom autogramot akart kérni a pap bácsiktól.
 A második esemény ilyen alkalmakkor, a kirakodó vásár. Ezeket a szavakat lehet hallani ilyenkor: „tessék-tessék…”, „itt a finom pogácsa”, „vegyél nekem búcsúfiát”, „tombola-tombola, gyere, kicsi gyerek vegyél tombolát…, lám mennyi pénzed van? Pont annyi egy tombola… nahát, nyertél lila hajgumit”, valamint még van egy reklámszlogen csak azt nagyon közelről lehet csak hallani: „petárda-petárda, esetlek kicsi rákettá”. Na és, hogy milyen játékokat árulnak, ezek a tipikus préselt kőolajbuborékok, amit alkalom adtán autóknak, kardoknak és különböző gyerekjátékoknak kiáltanak ki a gyártók és az árusok. A gyerekek a vásárról, ezekkel a tárgyakkal szoktak hazatérni: egy szalmakalap, amin arab betűk sorozata olvasható, de nem érthető, a szájban egy élénkszínű síp apuci örömére (és nem a színe miatt örül apuci), egyik kézben félig elszopott pálcikás cukorka, a másikban pedig golyós puska, amivel a nagyit lehet leszedni kapálás vagy pórtörlés közben.
És végül a harmadik búcsús momentum, az ünnepi ebéd. Ami e napon hagyomány Csíkdánfalván, az a kolbász és a hurka.

U.I. Fáj a hasam, és ha az étkezési zsírra gondolok, forog velem a világ. Asszem beb*sztam kolbászból.

 

Szólj hozzá!


2009.12.07. 18:14 zsoklevente

Tisztelem a bűvész(NŐ) produkciókat

Próbáltam rájönni, hogy hol van a kendő de valahogy a figyelmem másra irányult. :P

 


szólj hozzá: Bűvész nő

Szólj hozzá!


2009.12.03. 15:37 zsoklevente

Kritika vagy rosszindulat?

Általában ha kritikát kapok, akár pozitív akár negatívat, építő jellegű kritikaként fogadok el és olyan emberektől, akik személyesen, vagy nevüket vállalva tisztelnek meg észrevételeikkel, tanácsaikkal, ezekből próbálok tanulni és fejlődni. Olyanoktól, viszont nem akiket nem ismerek, vagy az előbbieket még csak fel sem vállalják, ezért nem tudom eldönteni, hogy érdemes megfogadni tanácsaikat vagy sem.  De vannak olyan kritikák, amelyek kritikán aluliak, ha lehet így fogalmazni, amit itt olvashattok a hozzászólások között. Az a meglepő, hogy már előadás előtt eldöntik azt, hogy milyen humorestet tartok, ez vagy profizmus vagy csak rosszindulat. Itt ez a téma számomra lezárva. Utólag, de annál nagyobb szeretettel megköszönném a székelyhon.ro -nak a reklámot, külön köszönet Szász Cs. Emese újságírónőnek a cikkért, Isten tartsa meg jó szokását.

Pacsi, puszi, happy :)

 

Szólj hozzá!


2009.11.29. 13:55 zsoklevente

Tökéletes stand up hely

A marosvásárhelyi Jazz clubról van szó, ahol szerdán (nov. 25-én) volt humorestem. Egyszerűen a hely, mintha ennek a műfajnak lett volna kitalálva. Balla Levi „humoristapalánta” kollegám így jellemezte: „olyan mint a showder klubos hely”. Nem tudom miért de elhiszem neki :) mert tényleg hasonlít legalábbis így a tv-ből látva. Ősz Ferenc volt az est házigazdája aki egyébként az ottani humorsorozat szervezője és kitalálója is egyben. Ami még szintén pozitívum volt számomra, hogy nem csak a fiatal, hanem a közép valamint az idősebb korosztály is megjelent a nézők körében, erről majd írok is egy slágergyanús dalt: „nem csak a húszéveseké a stendáp…”. Az előadás végével odajött egy házaspár hozzám akik már láttak a budapesti New Orleans Dumaszínházba fellépni és éppen most itt voltak Erdélybe ezért eljöttek megnézni az előadásomat (de tudom, hogy csak értem utaztak ki  Budapestről, vagy nem :P). Az is előhozódott, hogy akkor Rekop Györgyel, Aranyosi Péterrel és Kiss Ádámmal léptem fel, erre a hátamnál egy nagy sikoly csendült fel és egy lány rákérdezett: „tényleg Kiss Ádámmal, ismered Kiss Ádámot … (és még 25 ugyanilyen kérdés)”. Így véget ért az előbbi beszélgetés és egy újabb kezdődött el. Amúgy Adám a jó humora mellett segítőkész is, mert a fellépés végével (itt a New Orleans Dumaszínházra gondolok) felajánlotta, kivisz a Népligetbe, hogy ne késsem le a buszomat, azóta sem tudom miért de visszautasítottam talán illemből vagy azért, hogy költsem el az utolsó 300 forintomat is tömegközlekedésre de lehet, vagy csak azért mert utánam nem sokkal ő lépett fel. Azért legközelebb elfogadom az ilyen ajánlatokat, kivéve a cukros bácsiktól.

1 komment


2009.11.17. 13:51 zsoklevente

Comedy Central Bemutatja

Már egy előbbi bejegyzésnél említettem, hogy részt vettem a Comedy Central bemutatja stand up comedy műsor forgatásán. A felvételt vasárnap (nov. 15) adták le a csatornán (2. évad 5. epizód), ugyanezt ismétlik szerdán 23:00 valamint pénteken 18:00 órakor.

Az első felében egy kisseb részt kivágtak, ezért egy picit talán furcsának tűnik miért mondom azt, hogy "6 éves korom óta nem csajoztam, ki voltam éhezve" de ettől eltekintve szerintem jó lett.

 

8 komment


2009.11.15. 13:28 zsoklevente

Csillagszületik ???

 

 

Szólj hozzá!


2009.11.08. 14:43 zsoklevente

Majdnem gólya feleség

November a gólyabálok honapja, vagy nem. Általában tematikus gólyabálokat szoktak szervezni. Pénteken voltam a Salamon Ernő Gimnázium gólyabálján aminek a témája a cirkusz volt, konferancenak voltam meghívva. Először rám szerettek volna adni egy bohóc ruhát, de én azt illedelmesen elutasítottam, nem ment a csíkos nadrág a kockás nyakkendőhöz, csak ezt tudtam hirtelen kitalálni (gyenge kifogás de működött). Késdobáló próba is volt a műsorban de mivel, hogy senki nem vállalta sem a közönségből sem a szervezők közül a próbababa szerepét aki körül a késeket dobálták volna, ezért egy hungarocell lapra tűzött kartonlapra festett nőt rakta aminek a mellét körzővel készítették, köré pedig lufikat kötöztek amiket ki kellett lyukasztaniuk késekkel amik darts dobók voltak. Szegény karton csaj több agresszív akupunktúrás döfést kapott mint amennyi lufit kilyukasztottak. de túlélte, asszem. Az utolsó próba a karaoke volt, ott az egyik lány olyan szépen énekelt, hogy ott a színpadon mindenki előtt megkértem a kezét, ő pedig azt válaszolta, hogy még átgondolja az egészet. A műsor végével odajött hozzám és szerényen megkérdezte, hogy komolyan gondoltam-e, erre válaszoltam, hogy még nem gondoltam át én sem igazán, ő mondta, hogy jó és elköszöntünk egymástól. Most így utólag is szeretnék gratulálni a szervevezőknek a díszletért nagyon ötletesek voltak, nekem a kreativitásom a középsuliba még meg sem közelítette ezt a szintet, ugyanis én a gólyabál díszletét egy pár damillal és gólyafossal megoldottam volna, golyafosok lógtak volna a levegőből.

A Kájoni János Líceum gólyabál ötlete is nagyon tetszett, a témáját a Fűrész című filmből merítették. Sajnos nem tudtam megnézni, de vajon elképzelhető, hogy ilyen próbák voltak? Pl: Az első próbán le kellett fűrészelni a lábukat, a másodikon injekciós tűvel tele verembe kellett ugrani, ha nem akkor kiesnek. Hát remélem nem így volt. Az ötletük mellett még a plakát is tetszett, amit fel is rakok.

 

Valamint köszönet Kercsó Zoltán barátomnak, a hazafuvarért Gyergyóból Dánfalvára, Isten tarsa meg jó szokását.

Szólj hozzá!


2009.11.02. 12:04 zsoklevente

Muzikális tökönrugás

 

Nemrég találtam egy videót a manna.ro–n, címe: Bukarest parádé: amitől a manelisták magukhoz nyúlnak, valamint ez a szövegrész állt alatta: „Mi lesz, ha a székely nyelvleckét összekeverik az Open Stage Székelylendel? Hát valami ilyesmi. És azok a csajok J”. Én ezzel a kijelentéssel nem értek egyet, sőt semmi kép. Ha a székely nyelvleckét nézzük ott nem román szavakat fordít le magyarra (kevés kivételével, mint például az árdé amit beszéd közbe néha így használunk, de szerintem az esetek 90%-ban paprika néven írunk le). A székelylendhez pedig csak annyit tudnék röviden hozzáfűzni, hogy így kell ezt csinálni, és akár őket hallgatom, akár a székely nyelvleckét mindkét esetben nevetek. De ha ezt a videót nézem és hallgatom, számomra felér egy tökönrugással ami már nem fáj de még a rossz érzés meg van benned és higgyétek el voltam már tökön rugva.
 

Nem ítélek el senkit aki ezt a számot szereti csak saját véleményemet osztottam meg. Nem is a szám miatt vesztem fel hanem inkább ezért a kijelentésért ismétlem: „Mi lesz, ha a székely nyelvleckét összekeverik az Open Stage Székelylendel? Hát valami ilyesmi.” Jó, hogy kérdőjellel volt írva mert akkor lehet válaszolni rá, ez a válaszom: nem tudom, de biztos, hogy nem ilyesmi. Íme egy igaz állítás: ha összekeverik a Szomszédnéni Produkciós Irodát és egy pár zenészt akkor ezt ezt kapjuk:

 

Szólj hozzá!


2009.10.25. 09:38 zsoklevente

Metró, smink, forgatás...

Nemrég voltam a Comedy Central Bemutatja forgatásán. A felvétel a New Orleans Puban volt (Budapest, VI. ker., Lovag utca 5), aminek a hollétét kikerestem a térképen, megtanultam majd mikor leszálltam a metróról el is felejtettem. Röpke másfél óra alatt meg is találtam a helyet ami a metró megállótól kb. 15 percre volt.
Amikor odaértem találkoztam Hajdú Balázs humoristával, akinek elmeséltem, hogyan tévedtem el, de őt nem érdekelte. Amúgy készült egy közös foto is rólunk. Majd barátok is lettünk.
 
 
 
 
 
 
 
Este 7-kor kezdődött a forgatás, előtte smink, cigi és enyhe gyomorideg. Litkai Gergely (a dumaszínház kitalálója valamint a Comedy Central humorcsatorna főszerkesztője) volt  a konferance, vagy ahogyan a stand up comedy műfajban nevezik felszopó. Az egész forgatáson jól éreztem magam, a közönség nagyon kedves volt, minden poént értett, amit meg nem azon is átérzően nevetett.   
    
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                                       
Bálint Ferenc (BéFé) ekképp vélekedett a műsorról a manna. ro -n
„… személy szerint a legjobban annak örülök, hogy a Comedy Central műsorában rajtunk kívül Zsók Levente (Erdélyi Humorfesztivál döntős) és az Open Stage is szerepelni fog – ami Felméri Péter Showder Klubos tevékenységével kiegészítve annyit jelent, hogy sikerült behozni az erdélyi humort a magyarországi humorfolyamba. Ez  azért nem kis dolog, valljuk be. Főleg ha azt nézzük, hogy mindezt az elmúlt két évben sikerül összehozniuk az erdélyi humoristáknak. Kellene igyunk valahol erre. (Néha nem árt, ha ünneplési indok áll a sör iránti szeretetünk mögött.)”
Hát Isten tartsa meg jó szokását és szándékát!!!

2 komment