Megrendelés

Szolgáltatások: Stand up comedy, műsorvezetés Mail\ID: lsiraly@yahoo.com Magyarországon: rendezveny@dumaszinhaz.hu vagy a 06-20-312-2979 tel. számon.

Fellépések

-Szeptember 20 Amatőr színjátszó találkozó (Csíkvacsárcsi) -Szeptember 22 Godot dumaszínház Budapest. -Szeptember 25 Gyergyószentmiklós (Ifinapok) -Október 7 Comedy cenrtal forgatás -Október 29 New Orleans dumaszinház Budapest. -Október 30 Erdély arca (Kézdivásárhely)

Friss topikok

2008.04.22. 12:23 zsoklevente

Egy saját szappanopera

Eldöntöttem, hogy minden héten megjelentetek  egy olyan szappanoperát amelnek semmi értelme és maj jol lefáraszt és egyben elszomorít titeket. Jó szórakozást az elsőhöz.

1. rész

Erremulluri megkéri Rene barátját, hogy legyen az apja ügyvédje. Munondoa tombol a dühtől. Herena megtudja, hogy Sabie Salvino lakásában van, odamegy és késsel fenyegetőzik. Sabie egy zárdában nevelkedett, miután a szülei elhagyták csecsemőkorában. Eloy - Sabie szerelmének kivívása érdekében - még a saját kamasz lányáról is lemondana.

2. rész

Nena azonban leleplezi őt Sabie előtt. Sabie be akarja vallani az igazat, de Oliva balesete megakadályozza ebben. Sabie segíti a szegényeket anyagilag, s ez gyanút kelt a környéken. Zeta Eloy és Sabie összeboronálásán fáradozik. Zeta szinte belebetegszik a hírbe.

3. rész

Erremulluri azonnal kérdőre vonja Fernanco tetteit. Casomiro bemegy a tévébe, és Apoena tomására hozza, hogy Ioritz tette tönkre az életét. Munondoa felajánlja Fernanco kijuttatását a börtönből, ha aláír egy nyilatkozatot, melyben őt teszi meg a Mitral-részvények tulajdonosának. Sabie visszaadná a vagyont a családnak, még örül is a megváltozott helyzetnek. Sabie bevallja, hogy szerelme: Eloy.

4. rész

Rene és Erremulluri Bariloche-be akarnak utazni Ioritz után, aki üzleti ügyben készül oda és Munondoa megy vele, Sabie helyett. Nena visszavonja a válási beadványt. Zeta érzi, hogy nincs jól, de Ioritz nem akar az orvosa maradni, mivel szerelmes a lányba. Sabie Eloy szerelme lesz, és lassan megismeri legbelsőbb gondolatait is. A szegénynegyedben azzal vádolják a kislányt, hogy nem tisztességes úton keresi a pénzt.

5. rész

Erendiria elárulja, hogy Nastasio a szeretője. Mindenkit összetört a csalódás, egyedül Luke merít erőt belőle. Nina meglátogatja Luke házát, hogy többet tudjon meg Munondoa dolgairól, de a férfi rátámad. Munondoa felfedezi, hogy eltűntek az ékszerek, amit a férjétől kapott, és tolvajnak kiáltja ki a személyzetet. Fegyvere az erőszak, amitől akkor sem riad vissza, ha vágyainak célpontja éppen egy védtelen, gyenge nő.

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://zsoklevente.blog.hu/api/trackback/id/tr9436845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Agnes 2008.04.22. 15:42:02

Ugyes vagy...orulok, hogy irsz blogot:)

Biborka 2008.04.22. 17:49:40

hm... mint ahogy szoktak mondani ..lehet h vmi nagyon elveszett benned, de az nem egy iro vt...:P de legalabb magadhoz illo palyat valsztottal:) s ebbe belefernek a feneketlen szappanoperak is... akar az eredetiek ..oan ez a story is..:D na egyszoval gratula eddig es tovabbra is mindenert.. csak igy tovabb!!!

Szabika 2008.04.22. 22:56:33

Mi van???Mirol szol?????Ha valaki erti akkor irja le nekem...koszi elore is.
Zsok, ugyes ez a blog.Teccik
süti beállítások módosítása