Megrendelés

Szolgáltatások: Stand up comedy, műsorvezetés Mail\ID: lsiraly@yahoo.com Magyarországon: rendezveny@dumaszinhaz.hu vagy a 06-20-312-2979 tel. számon.

Fellépések

-Szeptember 20 Amatőr színjátszó találkozó (Csíkvacsárcsi) -Szeptember 22 Godot dumaszínház Budapest. -Szeptember 25 Gyergyószentmiklós (Ifinapok) -Október 7 Comedy cenrtal forgatás -Október 29 New Orleans dumaszinház Budapest. -Október 30 Erdély arca (Kézdivásárhely)

Friss topikok

2010.01.30. 18:45 zsoklevente

Elveszett

Már meg van annak két órája is, hogy elveszett a macskánk vagy, ahogy a húgom nevezi ezt az állatot: cicánk (gondolom, vannak még így húgok) úgy, hogy ebben a megszólításban fogom őt megnevezni. Szóval a cica a Veronka névre hallgat, de ha így hívod magadhoz, hogy: „psz- psz- psz- psz- psz- psz- psz- psz” máris 50 százalékos esélyed van, hogy hozzád megy vagy szalad. Az előbbi, vagyis a Veronka megszólításnál csak 20 százalék. Van egy olyan tulajdonsága is a kicsi ártatlan cicának, hogy ha rálépsz a farkára, akkor nyávog (amúgy nőstény tehát hamar meg lehet kapni, hogy melyikre is kell lépni). Kb. 13 cm magas, de ha feláll szurikáta pózba, akkor talán még háromszor ilyen magas is lehet. Nagyon aggódunk a hollétéért, mondjuk inkább a húgom mint én de azért hazavárjuk drága kis Veronkánkat. Van is egy kép róla, igaz már régebb készült, most kétszer akkora mint a képen tehát ha kétszeres zoomot adtok a képre akkor megkapjátok a valódi méreteit.

A képen Veronka (Cica szarik)  

 

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://zsoklevente.blog.hu/api/trackback/id/tr111715333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hunorka 2010.02.02. 12:13:15

Szegény macska:( Biztos kell neki egy nagy farok...és azért kovályog... vagy pénzt keres

Kazsa · http://kazsa-blogja.blogspot.com 2010.02.02. 19:29:57

Juj,szegényke.
Ha látom jelzek ok-ennek 0,000052335%(kb.) esélye van,bátyám atomfizikus,kiszámolta- ?
Am szép kép,csak allergiás vagyok,tehát amikor kinagyítottam elkezdtem tüsszögni... :\

Tádi 2010.11.02. 15:57:00

Sajnálom a macsekot,de azt megvallom ,hogy jobban sajnálom ,hogy nem tudom megnézni a hugodról és a macskájáról szóló videodat. A lányommal hüjére röhögtük magunkat rajta ,pár nap mulva le akartam játszani a fiúknak (férjem és a két fiam)és azóta sehol nem találom. Van rá megoldás? És gratulálok szerintem az eggyik ,ha nem a legjobb Stand up-os vagy.
süti beállítások módosítása