Megrendelés

Szolgáltatások: Stand up comedy, műsorvezetés Mail\ID: lsiraly@yahoo.com Magyarországon: rendezveny@dumaszinhaz.hu vagy a 06-20-312-2979 tel. számon.

Fellépések

-Szeptember 20 Amatőr színjátszó találkozó (Csíkvacsárcsi) -Szeptember 22 Godot dumaszínház Budapest. -Szeptember 25 Gyergyószentmiklós (Ifinapok) -Október 7 Comedy cenrtal forgatás -Október 29 New Orleans dumaszinház Budapest. -Október 30 Erdély arca (Kézdivásárhely)

Friss topikok

2008.08.26. 15:52 zsoklevente

Egy mozgalmas hétvége

Pénteken hangosító vagyis "hangteknikus" voltam Balánbányán ahol a lakosság kb 70 százaléka román ajku. Volt bajom elég a kommunikációval. Aznap egy helyi rokkegyüttest kellett behangolnom, angolul. Majd este egy lanyból es egy fiuból na meg egy benemkötött Dj  szintibol álló együtest, aki hozta a cdjüket amirol azt mondtak, hogy negatív, legalább hangosítónak ne hazudjanak. Akkor az volt a dolgom, hogy amikór azt mondta az "énekes srác", hogy: "Háj dííídzséééééé" akkor nyomtam egy playt és elkezdett mozogni a szájuk.

Szombaton tusnádon volt fellépésem ahol egy szervezo figyelmeztetett, hogy ne cikizzem a magyarországiakat, mert vannak itt vendégeik. Mondtam neki, hogy nem ok de amugy sem szoktam. Majd volt egy koncert és azután következett Dj Zsók és Horvát Gábor party, ahol egy ujabb szervezo arra kért, hogy csak bulis számokat tegyünk, pl: Homonyiktól, vagy azt, hogy homok a szélben és így tovabb... Na erre ki tud bulizni nagyot???
 

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://zsoklevente.blog.hu/api/trackback/id/tr85634062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

>>az egyik szervezo 2008.09.22. 20:39:04

hat azert a magyarorszagit ,,letapozni "olyan mind az erdelyit ,,bozgornak " nevezni
szoval velemenyek es velemenyek

TSz 2008.09.23. 12:15:46

20 lejjel kevesebbet tettél fel.

zsoklevente 2008.09.23. 14:49:01

Kedves egyik szervezo, amit igertem azt be is tartottam, nem taposoztam mint tudod vagy hallotad, azert az meg vitathato, hogy a tapos szo megegyezik-e a bozgorral? :)
TSz pontosabban 22 lejjel kevesebbet de nem volt nalam tobb. Lecci ne kuldj verolegenyeket... :(
süti beállítások módosítása