Megrendelés

Szolgáltatások: Stand up comedy, műsorvezetés Mail\ID: lsiraly@yahoo.com Magyarországon: rendezveny@dumaszinhaz.hu vagy a 06-20-312-2979 tel. számon.

Fellépések

-Szeptember 20 Amatőr színjátszó találkozó (Csíkvacsárcsi) -Szeptember 22 Godot dumaszínház Budapest. -Szeptember 25 Gyergyószentmiklós (Ifinapok) -Október 7 Comedy cenrtal forgatás -Október 29 New Orleans dumaszinház Budapest. -Október 30 Erdély arca (Kézdivásárhely)

Friss topikok

2008.10.17. 15:32 zsoklevente

Egy kis szünetet tartok

Eljött annak az idelye, hogy megirjam a legujabb humorestemet. Ez most azzal jár, hogy egy-két hétig: no humorest, no zénélés--> no bulizás--> no Women--> no sex --> yes cry. A stand up comedy mellett szeretnék visszatérni egy picikét a karakter humorhoz is, kedvencem a nagyképű diszkós csávó, és ennek a karaktéréből fog születni, a falusi gyerek aki mindenkit levárosoz. Majd még irok (nincs hosszu I-m... scuzi) pár dolgot az egyetemista életről és lesz egy kis vers elemzés is, a többi titok (még magamelől is). Tehát ha az elkövetkező hetekben, láttok az utcán és magamban beszélek és nincs handsfree a fülemen akkor vagy probálok egy jelenetet vagy már megbolondultam. Ha minden jol megy akkor kb november 19-én mutatom be az új humorestemet az eXtasy clubban. 

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://zsoklevente.blog.hu/api/trackback/id/tr62718789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ella · http://ellagrande.blogspot.com 2008.10.26. 13:15:52

sosincs hosszu i-d... ugy probaltad mar, hogy alt j?

zsoklevente 2008.10.26. 13:53:39

Az alt+161-re nem reagal, es az alt+j-nel pedig elejon a nero express. Huje Microsoft...
süti beállítások módosítása