Megrendelés

Szolgáltatások: Stand up comedy, műsorvezetés Mail\ID: lsiraly@yahoo.com Magyarországon: rendezveny@dumaszinhaz.hu vagy a 06-20-312-2979 tel. számon.

Fellépések

-Szeptember 20 Amatőr színjátszó találkozó (Csíkvacsárcsi) -Szeptember 22 Godot dumaszínház Budapest. -Szeptember 25 Gyergyószentmiklós (Ifinapok) -Október 7 Comedy cenrtal forgatás -Október 29 New Orleans dumaszinház Budapest. -Október 30 Erdély arca (Kézdivásárhely)

Friss topikok

2008.12.22. 18:04 zsoklevente

Szappanopera, bonyolult de szar... (Emőke jóváhagyta)

1. rész

Ramone és Primavera szakítanak, de a lány továbbra sem áll szóba vele. A panziós lányok megnyerik a fogadást Primavera, Elva és Aracely ellen. Ramone bemegy a tévébe, és Jacinto tomására hozza, hogy Benjamin tette tönkre az életét. Az utolsó pillanatban a tárgyalóterembe belépő Augustine átadja a bírónak Alejo ujjlenyomatát viselo pisztolyt és az arzént tartalmazó üveget. Bertin csak kilenc éves, amikor szemtanúja lesz családja meggyilkolásának.

Julianillo alkut köt a rendőrséggel. Julianillo csempész akcióra edzi magát. Jada felfedezi, hogy eltűntek az ékszerek, amit a férjétől kapott, és tolvajnak kiáltja ki a személyzetet. Augustine próbálja megállítani, de nem sok sikerrel. Corderro a családi zűrök elől egy kapcsolatba menekül, ahol Donnita a másik fél.

Delmara nem hajlandó szóba állni vele. Saturnina szobalánynak öltözve belopózik Benjamin szobájába és ellopja a tervezett üzletről szóló iratokat. Saturnina leissza magát bánatában. Delmara azzal nyugtatja meg, hogy másnap szól Delfino őrnagynak. Sajnos, a tragédiát nem tudja megakadályozni.

Delmara igyekszik becsületesen viselkedni Efren érzelmeivel, de nem szerelmes belé. A két család valamikor közös üzleti vállalkozásba fogott, ám Jada De La Torre megelégelte, hogy osztozniuk kell a bevételeken. Elva visszavonja a válási beadványt. Agate és Delfino összeköltöznek. Nuria nem képes feldolgozni a megpróbáltatásokat.

Saturnina Bertin tudtára adja, hogy Delmara gyermeke nem születhet meg. Delmara a kapott pénzből a családján próbál segíteni. Delmara érkezésének a Di Carlo családba messzemenő következményei vannak, amelyekből a legfontosabb, hogy megismeri élete szerelmét, és rájön, hogy nem árva, ahogyan azt eddig hitte. Mikor a férfi nem hajlandó átadni a felvétel összes másolatát, pisztolyt szegez rá. A 42 éves üzletember nőtlen, jóképű és szívesen flörtöl sikeres és csinos nőkkel; egyszóval tipikus playboy.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://zsoklevente.blog.hu/api/trackback/id/tr97837007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása