Megrendelés

Szolgáltatások: Stand up comedy, műsorvezetés Mail\ID: lsiraly@yahoo.com Magyarországon: rendezveny@dumaszinhaz.hu vagy a 06-20-312-2979 tel. számon.

Fellépések

-Szeptember 20 Amatőr színjátszó találkozó (Csíkvacsárcsi) -Szeptember 22 Godot dumaszínház Budapest. -Szeptember 25 Gyergyószentmiklós (Ifinapok) -Október 7 Comedy cenrtal forgatás -Október 29 New Orleans dumaszinház Budapest. -Október 30 Erdély arca (Kézdivásárhely)

Friss topikok

2008.12.30. 19:31 zsoklevente

Az alkohol hatásai (Szilveszterkor jól jön)

Az alkoholnak (hétköznapi nyelven szesz) külömböző hatásai vannak. Meglehet, hogy sokszor ezek élményeire nem is emlékszünk és amikor mesélik a részegen eltöltött éjszaka bizonyos jeleneteit, általában nevetünk, de inkább szégyeljük magunkat. Hát akkor ime az úgynevezett fázisok:

1. Az alkohol hatására azt gondolhatja, misztikus kung-fu tudása van,
minek következtében jól elláthatják mások a baját.
2. Az alkohol fogyasztásának hatására azt gondolhatja, hogy suttog, pedig nem is.
3. Az alkohol fogyasztása okozhatja, hogy a barátainak állandóan azt mondogatja: szereti őket.
4. Az alkohol hatására az az illúziója lehet, hogy erosebb, gyorsabb,
és jobban néz ki, mint bármely másik ember.

Ami a legrosszabb: Alkohol hatására barátságok, kapcsolatok, ne adj Isten házasságok mehetnek tönkre és akkor a májatokrol még nem is beszélve. Tehát akkor idézzem szüleimet: "Mértékkel és vigyázz a jellemedre". ÁÁÁmen :)

Minden kedves Blogolvasónak Kivánok Boldolg Új évet, teljesüljön minden álmotok és legyetek jóóóók!!!

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://zsoklevente.blog.hu/api/trackback/id/tr56849136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fikaZone 2008.12.31. 15:32:31

Elég haloványan muzsikál ez a kis Zsók gyerek, ezért is érthetetlen számunkra, hogy mirefel kap annyi figyelmet? Győzike-kaliber megvan, talán a magasfokú színvonalmentesség az, amivel mosolyra lehet húzni a még Levi kölyöknél is alacsonyabb IQ-jú emberek száját (pedig azok nincsenek sokan). Türelemből nincs hiányunk, mégis egy sokat reklámozott előadásán maximum azon tudtunk kacagni, hogy a tőlünk pár méterre levő barátunk sms-ben küldött egy ásító smiley-t. Kérdés: miért van az embereknek erre szükségük? Érthetetlen. Kedves Zsók Levente. Mivel az Erdélyi Magyar Tudományegyetem hallgatója vagy, számunkra felháborító, hogy a külöNböző szó számodra M-el íródik. Ez még hagyján, de szólunk előre, hogy a szilveszteri röhögőgörcsök alapját fogja képezni "az alkohol - szesz:D - külöMböző hatásainak élményeire nem mindig emlékszünk" mondatod. Ezért a mondatért kizárólag az értelmi szerzőnek kellene szégyellnie magát. Szánalmas. A moderátornak előre is köszönöm, hogy a komment nem fog itt megjelenni. Sajnos az építő kritikába van, akiknek beletörik a foguk:) Sok egészséget, kitartást a további hasonlóan elragadó minőségű fellépésekhez és blogbejegyzésekhez. Ne feledd: a világnak szüksége van rád.

zsoklevente 2009.01.02. 13:29:54

Köszönöm szépen Kedves fikaZone az újévi lyókívánságaidat. :) Megígérem, hogy a 2009-es évben elérem az 500 poén\h átlagot. A helyesírással kapcsolatban az 1-4-es tanító nénim sem büszke rám de köszönöm, hogy kijavítottál most már egy életre megtanultam hogyan is kell leírni helyesen a külöNböző szót. Azt is megígérem, hogy az SMS poént az ásító smiley-t beteszem valamelyik darabomba, hátha valakinek egy kis mosolyt tudok csalni az arcára. A humoresteken való Részvételeidért, csak annyit szeretnék kívánni, hogy Isten tartsa meg jó szokásaidat. A hozzászólásod a blogbejegyzéshez az úgynevezett építő kritikád csakis pozitívan hatott rám. Köszi szépen.
süti beállítások módosítása