Megrendelés

Szolgáltatások: Stand up comedy, műsorvezetés Mail\ID: lsiraly@yahoo.com Magyarországon: rendezveny@dumaszinhaz.hu vagy a 06-20-312-2979 tel. számon.

Fellépések

-Szeptember 20 Amatőr színjátszó találkozó (Csíkvacsárcsi) -Szeptember 22 Godot dumaszínház Budapest. -Szeptember 25 Gyergyószentmiklós (Ifinapok) -Október 7 Comedy cenrtal forgatás -Október 29 New Orleans dumaszinház Budapest. -Október 30 Erdély arca (Kézdivásárhely)

Friss topikok

2009.11.02. 12:04 zsoklevente

Muzikális tökönrugás

 

Nemrég találtam egy videót a manna.ro–n, címe: Bukarest parádé: amitől a manelisták magukhoz nyúlnak, valamint ez a szövegrész állt alatta: „Mi lesz, ha a székely nyelvleckét összekeverik az Open Stage Székelylendel? Hát valami ilyesmi. És azok a csajok J”. Én ezzel a kijelentéssel nem értek egyet, sőt semmi kép. Ha a székely nyelvleckét nézzük ott nem román szavakat fordít le magyarra (kevés kivételével, mint például az árdé amit beszéd közbe néha így használunk, de szerintem az esetek 90%-ban paprika néven írunk le). A székelylendhez pedig csak annyit tudnék röviden hozzáfűzni, hogy így kell ezt csinálni, és akár őket hallgatom, akár a székely nyelvleckét mindkét esetben nevetek. De ha ezt a videót nézem és hallgatom, számomra felér egy tökönrugással ami már nem fáj de még a rossz érzés meg van benned és higgyétek el voltam már tökön rugva.
 

Nem ítélek el senkit aki ezt a számot szereti csak saját véleményemet osztottam meg. Nem is a szám miatt vesztem fel hanem inkább ezért a kijelentésért ismétlem: „Mi lesz, ha a székely nyelvleckét összekeverik az Open Stage Székelylendel? Hát valami ilyesmi.” Jó, hogy kérdőjellel volt írva mert akkor lehet válaszolni rá, ez a válaszom: nem tudom, de biztos, hogy nem ilyesmi. Íme egy igaz állítás: ha összekeverik a Szomszédnéni Produkciós Irodát és egy pár zenészt akkor ezt ezt kapjuk:

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://zsoklevente.blog.hu/api/trackback/id/tr231492748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása