Megrendelés

Szolgáltatások: Stand up comedy, műsorvezetés Mail\ID: lsiraly@yahoo.com Magyarországon: rendezveny@dumaszinhaz.hu vagy a 06-20-312-2979 tel. számon.

Fellépések

-Szeptember 20 Amatőr színjátszó találkozó (Csíkvacsárcsi) -Szeptember 22 Godot dumaszínház Budapest. -Szeptember 25 Gyergyószentmiklós (Ifinapok) -Október 7 Comedy cenrtal forgatás -Október 29 New Orleans dumaszinház Budapest. -Október 30 Erdély arca (Kézdivásárhely)

Friss topikok

2009.11.29. 13:55 zsoklevente

Tökéletes stand up hely

A marosvásárhelyi Jazz clubról van szó, ahol szerdán (nov. 25-én) volt humorestem. Egyszerűen a hely, mintha ennek a műfajnak lett volna kitalálva. Balla Levi „humoristapalánta” kollegám így jellemezte: „olyan mint a showder klubos hely”. Nem tudom miért de elhiszem neki :) mert tényleg hasonlít legalábbis így a tv-ből látva. Ősz Ferenc volt az est házigazdája aki egyébként az ottani humorsorozat szervezője és kitalálója is egyben. Ami még szintén pozitívum volt számomra, hogy nem csak a fiatal, hanem a közép valamint az idősebb korosztály is megjelent a nézők körében, erről majd írok is egy slágergyanús dalt: „nem csak a húszéveseké a stendáp…”. Az előadás végével odajött egy házaspár hozzám akik már láttak a budapesti New Orleans Dumaszínházba fellépni és éppen most itt voltak Erdélybe ezért eljöttek megnézni az előadásomat (de tudom, hogy csak értem utaztak ki  Budapestről, vagy nem :P). Az is előhozódott, hogy akkor Rekop Györgyel, Aranyosi Péterrel és Kiss Ádámmal léptem fel, erre a hátamnál egy nagy sikoly csendült fel és egy lány rákérdezett: „tényleg Kiss Ádámmal, ismered Kiss Ádámot … (és még 25 ugyanilyen kérdés)”. Így véget ért az előbbi beszélgetés és egy újabb kezdődött el. Amúgy Adám a jó humora mellett segítőkész is, mert a fellépés végével (itt a New Orleans Dumaszínházra gondolok) felajánlotta, kivisz a Népligetbe, hogy ne késsem le a buszomat, azóta sem tudom miért de visszautasítottam talán illemből vagy azért, hogy költsem el az utolsó 300 forintomat is tömegközlekedésre de lehet, vagy csak azért mert utánam nem sokkal ő lépett fel. Azért legközelebb elfogadom az ilyen ajánlatokat, kivéve a cukros bácsiktól.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://zsoklevente.blog.hu/api/trackback/id/tr971560724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mösi · http://emesetoth.blogspot.com 2009.11.29. 20:25:26

a slágergyanús dalok mindig is tetszetősek voltak ;)
süti beállítások módosítása