Megrendelés

Szolgáltatások: Stand up comedy, műsorvezetés Mail\ID: lsiraly@yahoo.com Magyarországon: rendezveny@dumaszinhaz.hu vagy a 06-20-312-2979 tel. számon.

Fellépések

-Szeptember 20 Amatőr színjátszó találkozó (Csíkvacsárcsi) -Szeptember 22 Godot dumaszínház Budapest. -Szeptember 25 Gyergyószentmiklós (Ifinapok) -Október 7 Comedy cenrtal forgatás -Október 29 New Orleans dumaszinház Budapest. -Október 30 Erdély arca (Kézdivásárhely)

Friss topikok

2010.03.31. 13:13 zsoklevente

Forgatás kettő pont nulla

Újra volt Comedy Central Bemutatja forgatás, ezúttal már a harmadik évadot rögzítették. Ez volt számomra a második tv felvétel és igen ugyanúgy fostam, mint az előzőn. Eddig soha nem volt lámpalázam fellépések előtt, de ezeken a felvételeken mindig ki hozta valami belőlem ezt az érzést. Talán a sok reflektor.

A smink alatt fura dolgot műveltek a hajammal (legalábbis számomra volt az) de szerencsére levehettem a felvétel előtt.

Az öltözőkben mindig jó a hangulat, viszonylag keveset beszéltünk arról, hogy ki mennyire stresszel, inkább a nyakkendőkről folyik a téma. A képen Mogács Dániel, Janklovics Péter (a sziget arca), Kutya (Gulyás Attila), Béfé, a sminkben pedig Sándor György.

Ugyanez a kép csak egy picit felcuccolva:  Huszonöt percet nyomtam a megengedett 15-20 helyett, és nem is volt annyira kerek az egész de bízom a vágóban és munkatársaiban, innen üzenem nekik jó munkát. Április negyedikén lesz az első rész bemutatása a Comedy Centralon, én még nem tudom melyik részben leszek benne de addig is jó tévézést nektek.

Pacsiiiiii :)

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://zsoklevente.blog.hu/api/trackback/id/tr131883823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hunorka 2010.04.01. 20:24:22

Hali Levente! Már várom,hogy ujra nevethesek rajtad a tv elött, esetleg mikor lehet megtudni,hogy pontosan mikor leszel,meik részben?

Üdv :)

Hunorka 2010.04.12. 16:15:29

Már tudom :) Néztem a Comedyt
Jó volt taps:) így tovább
süti beállítások módosítása