Megrendelés

Szolgáltatások: Stand up comedy, műsorvezetés Mail\ID: lsiraly@yahoo.com Magyarországon: rendezveny@dumaszinhaz.hu vagy a 06-20-312-2979 tel. számon.

Fellépések

-Szeptember 20 Amatőr színjátszó találkozó (Csíkvacsárcsi) -Szeptember 22 Godot dumaszínház Budapest. -Szeptember 25 Gyergyószentmiklós (Ifinapok) -Október 7 Comedy cenrtal forgatás -Október 29 New Orleans dumaszinház Budapest. -Október 30 Erdély arca (Kézdivásárhely)

Friss topikok

2008.04.28. 13:54 zsoklevente

Új Szappanopera: Gondolkodom, tehát BŐGök!

1. rész

Gladis megtudja, hogy aznap Donatello és Adriana későig dolgoznak majd együtt, és hazatérve mindent elkövet, hogy Larraun féltékenységét felkeltse. Daryah és Jesus összeköltöznek. Mindenki azt hiszi, Cipriano dobta le, és az egyetlen szemtanú hallgat. Donatello és Gladis ebédelni mennek, mert Donatello tudja, Renzo melyik vendéglőben beszélt meg titkos találkát. Edorta, egy jószándékú környékbeli felajánlja, hogy segít a betegápolásban.

2. rész

Gladis álruhában elmegy Larraun festőjéhez. Nemcsak büszkeségük szenvedett csorbát, de az is bosszantja oket, hogy a házasság révén a fiatal özvegyet illeti Cipriano vagyonának a fele. Angosto próbálja megállítani, de nem sok sikerrel. Larraun nyomozni kezd Edorta után. Narciso és Adriana össze akarnak házasodni .

3. rész

Gladis saját szemével győződik meg arról, hogy a férje egy gigolo. Gero és Larraun vonzalmukat titokban tartják. Larraun érkezésének a Di Carlo családba messzemenő következményei vannak, amelyekből a legfontosabb, hogy megismeri élete szerelmét, és rájön, hogy nem árva, ahogyan azt eddig hitte. Zorione tovább küzd Gero szerelméért. Luzaide is tisztában van Ivon gonoszságával, de a felesége mégis töretlenül kitart apja mellett, pedig az épp most Adriana elrablásáőrt felelős.

4. rész

Ekkor hozza őt össze a sors Donelle személyével. Zorione nagynénje, Xurxo beajánlja a lányt Fatima házába, mint lehetséges menyjelöltet, ám Fatima kitérő választ ad. Daryah kórházban van. Donatello és Larraun összebeszélnek, hogy másnap reggel titokban elutazzanak. Cipriano packázik Donelle érzelmeivel.

5. rész

Mikor visszatérnek, Cipriano meghal, még mielőtt bemutathatná ifjú feleségét családjának. Larraun megtudja, hogy a lány szerint nem örökölt semmit, mert az apja nem írta alá a hozzájárulási nyilatkozatot a házassága előtt. Edorta vacsorát szervez, melyre hivatalos Madeline és Ernesto is. Donelle és Fatima át akarja kutatni Gladis szobáját, de váratlanul benyit Gladis. Eleadora tisztában van vele, hogy Daryah soha nem fogadja el anyjaként. Új szappanopera: Gondolkodom, tehát: BŐGök|

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://zsoklevente.blog.hu/api/trackback/id/tr87445389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kTSz 2008.05.09. 19:12:44

De most nem értem, ha Gladis mégis beleköp Donnelo levesébe, akkor hogy mer Madelin és Ernesto vacsorát rendezni azzal az ürüggyel, hogy mégse köpött bele a levesébe. S az az aljas szándék van meglapulva benne, hogy szegény Gladis szobáját kiakarják kutatni, hogy a násznagy hivatalos okmányait meglopja. Ez már azért szerintem egy kicsit túlmegy minden határon,s máskülenben se tudná Laurren érkezését vissatartoztatni, de szerintem ha mégis sikerülne akkor már minden sínen lenne, csak egy baki van vele az hogy Laurren festője nem tudja, hogy Gladis az mégis Gladis, szóval ha ezt azzal a csellel kitudná küszöbölni Adriana, hogy egy tejeszacskót és egy pincsikutyát összekevrne genetikai úton, akkor előállna Di Caprio azzal a bösszmesével, hogy a multkór nem Fatima nénje vitte le a szemetet, mert szemétliftjük van a blokjukban. Hát igen mert 10 emeletes ez a blokk és elég sokat kéne lemennie a kukához, hogy ürítse ki a vödröt. Ugyhogy én teljes mértékban igazat adok Gladisnak, bár szerintem sokkal jobban tette volna azt, hogy nem vesz Poiana csokit a kis Emilionak, mert az apja joggal feltételezhette hogy füstbombát akar készítetni ping pong labdából, hogy aztán az iskolából csapják ki és az ő iskolájába kerüljön, a saját osztályába, ahol ő aztán a kezei alatt tudja nevelgetni, mert egy perverz pedofil.

kicsi zsok 2008.05.15. 15:18:20

Szoval ez az uj darabod?

Kozmalevy 2008.05.16. 21:43:36

Apjaaa... ennyi hüjeséget hogy tudsz kitalálni:DDD?

pászti · http://www.area3.ro 2008.05.20. 13:30:02

még, ilyent!
nincsen tévém.
híradód nincs, véletlenül?
üdv
süti beállítások módosítása